Hluboká nad Vltavou


POZVÁNKA DO DIVADLA

07.02.2014 12:29

Hlubocký ochotnický divadelní soubor „Křížžáci“ má za sebou čerstvě úspěšnou premiéru nově nastudované hry Johanna Nestroye - „Talisman“. Jak většina z nás ví - tento ochotnický soubor působí na hlubocké divadelní scéně už dlouhé desítky let. Pro letošní sezónu nastudovali amatérští herci a herečky, opět pod režisérskou taktovou Petra Píši, satirickou frašku "Talisman". Komedii o svádění žen muži a mužů ženami. Veselou hru s nadčasovými tématy - o životě, o přetvářce a pokrytectví, o honbě za majetkem, ale i o šťastném životě bez něj. O tom, jak prosté může být štěstí každého z nás. Postavy vycházejí ze života, a tak můžeme hru sledovat s úsměvem i zamyšlením a mnohým z nás mohou ledacos připomínat. A ještě třešnička na dortu - herci celé představení prokládají písničkami Jaroslava Ježka.

Teď nás až do dubna čekají každý druhý týden dvě představení v hlubockém kulturním centru Panorama, kde je možné si rezervovat vstupenky na jednotlivá představení (tel. č. 387 966 170 nebo 774 457 269). Vstupenky lze zakoupit také prostřednictvím portálu www.cbsystem.cz .

Představení jsou plánována na 7.2., 8.2., 21.2., 22.2., 7.3., 8.3., 21.3., 22.3., 4. a 5.4. V létě je plánováno opět několik představení na scéně otáčivého divadla v Týně nad Vltavou (2.,3.,4. a 5.7.).

Tak se pojďme pobavit a potěšit představením, které  pro nás jako vždy připravovali ochotníci s láskou a nadšením.

—————

Zpět